VOVOVO VOLTA KERST TOERNOOI 2018

AANMELD PAGINA

Zaterdag 22 december organiseren wij een volleybaltoernooi ter afsluiting van het jaar 2018. Iedereen is van harte welkom om hieraan mee te doen in een zelf samengesteld team. Het toernooi is bedoeld voor alle Volta leden en hun familie, partner en of vrienden die vlak voor de kerstvakantie nog even lekker willen volleyballen. Het toernooi vind plaats tussen 13:00 uur en 16:00 uur in de Rietlanden. Voor de winnaar is er uiteraard een leuk prijsje. Wil je meedoen? Vul dan voor woensdag 19 december onderstaand formulier in. Voor nadere info zijn wij per mail bereikbaar: toernooi@vvvolta.nl .

Het team wat je opgeeft dient uit minimaal zes spelers/speelsters te bestaan waarvan maximaal vier Volta-leden. Vraag dus teamgenoten, vrienden, vriendinnen, broers, zussen of de buren om samen een team te vormen!

Het zou leuk zijn als jullie als team een opvallende outfit aantrekken waardoor jullie te herkennen zijn! Voor het leukst aangeklede team zal er ook een prijsje zijn.

Met sportieve groet en tot 22 december,

Jeroen van Ruitenbeek, Angelina Splinter en Rick Palte