VOORLOPIGE TEAMINDELING SEIZOEN 2019-2020

De TC van Volta is de afgelopen weken druk bezig geweest met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Het is weer gelukt om iedereen te plaatsen in een team wat past bij zijn / haar wensen en niveau. Hieronder is de nieuwe indeling terug te lezen. Klik op een van de titels "Senioren dames", "Senioren heren" of ABC jeugd" en je krijgt de indelingen te zien. Daarbij opgemerkt dat de indeling nog VOORLOPIG is. Dat wil zeggen dat er tot eind juni in overleg tussen TC, trainer en speler nog geschoven kan worden met de indeling.
Vanaf 6 mei tot aan de zomer vakantie (28 juni) wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Het trainingsschema is daarvoor aangepast. Klik hier om te kijken wanneer jij moet trainen.

Ook dit schema is nog VOORLOPIG. Er kunnen nog aanpassingen gedaan worden in de tijden en trainers. Hou de website dus goed in de gaten zodat je op 6 mei om de juiste tijd op het juiste veld staat om te trainen.

Senioren dames

Senioren heren