VOORLOPIGE TEAMINDELING SEIZOEN 2020-2021

De TC van Volta is de afgelopen weken druk bezig geweest met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021. Het is weer gelukt om iedereen te plaatsen in een team wat past bij zijn / haar wensen en niveau. Hieronder is de nieuwe indeling terug te lezen. Klik op een van de titels en je krijgt de indelingen te zien. Daarbij opgemerkt dat de indeling nog VOORLOPIG is. Dat wil zeggen dat er in overleg tussen TC, trainer en speler nog geschoven kan worden met de indeling.

Het trainingsschema is ook aangepast. Klik hier om te kijken wanneer jij moet trainen.  Ook dit schema is nog VOORLOPIG. Er kunnen nog aanpassingen gedaan worden in de tijden en trainers. Hou de website dus goed in de gaten zodat je op in augustus bij aanvang van het seizoen om de juiste tijd op het juiste veld staat om te trainen.

Als je vragen hebt neem dan contact op met de TC. Dat kan via onderstaande mailadressen:
- Senioren:  seniorentc@vvvolta.nl
- Jeugd:  jeugdtc@vvvolta.nl