De accomodatie

Volta heeft naast sporthal de Rietlanden vier beach-velden tot haar beschikking.
Van de Nevobo is een classificatie AAA+ met 8 sterren ontvangen.
Dit is de hoogste classificatie die door de Nevobo wordt toegekend aan een beach-accommodatie.

Wanneer er een beheerder aanwezig is kan er gebruik gemaakt worden van de douches en toiletten in kleedkamers 1 & 2.
Als de kantine geopend is kan men hier terecht voor een hapje en een drankje.
De kantine wordt door een externe uitbater beheerd, deze zal hierdoor niet dagelijks en de gehele dag geopend zijn.
Voordat spelers het sportcomplex betreden dienen zij de kleding eerst zandvrij te maken en de voeten te vegen op het rooster voor de ingang.
Dit om de hoeveelheid zand die mee naar binnen genomen wordt tot een minimum te beperken.