Beachvolleybal bij Volta in Lelystad

Welkom op de beach pagina van Volleybalvereniging Volta Lelystad.

Volta beschikt over 4 prachtige beachvolleybalvelden gelegen naast onze thuisbasis Sportcomplex de Rietlanden.
Hierdoor is het mogelijk om bij Volta gedurende het hele jaar te volleyballen. Wanneer de zaal competitie op zijn eind loopt gaan we lekker naar buiten en wanneer het weer kouder begint te worden trekken we weer naar binnen.

Onder de button Beach kun je alle gegevens terugvinden die nodig zijn zoals informatie over de accommodatie, openingstijden, materiaalgebruik en onze huisregels.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn stuur dan een mail naar beach@vvvolta.nl

IVM DE CORONA MAATREGELEN IS VRIJ BEACHEN

VANAF 16 MEI 2020

ONDER VOORWAARDEN TOEGESTAAN!

Voor het vrije gebruik van de beachvelden gelden naast de regels zoals opgenomen in het protocol "Protocol Verantwoord Sporten Volta" ook onderstaande aanvullende maatregelen:
• De velden moeten vooraf gereserveerd worden ook als de sleutel al bij de sporthal aanwezig is. Bij het reserveren wordt duidelijk een begin- en eindtijd afgesproken. Leden kunnen op de gereserveerde starttijd of zonder melding ter plekke direct naar het betreffende veld met inachtneming van richtlijnen.
• Bij het vrij gebruik van de beachvelden mogen per starttijd maximaal 6 sporters op een veld.
• Sporters blijven continue op hun eigen veld
• Jeugd t/m 18 jaar mag alleen sporten onder begeleiding van een meerderjarige (> 18). De begeleider is Volta lid (of ouder van een jeugdlid) en is degene die het veld reserveert.
• Bij het vrije gebruik van de velden is het de verplichting aan degene die het veld reserveert om er voor te zorgen dat de regels worden opgevolgd.

Uiteraard zijn bij het vrije gebruik van de beachvelden ook onze  normale huisregels  van toepassing