Openingstijden

Op dit moment zijn de beachvelden gesloten. Medio april 2019 worden ze weer geopend

Het beachseizoen loopt van .. april 2019 t/m .. september 2019.
De beachvelden zijn geopend op onderstaande tijden. Tijdens deze uren kan er door leden van vv Volta vrij gespeeld worden (controle is mogelijk).
Op gezette tijden zijn er evenementen waardoor vrijspelen tijdelijk niet mogelijk is.
Kijk hier wanneer dat is.

Buiten schoolvakanties:

Maandag t/m vrijdag van 17:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur

Tijdens schoolvakanties:
Maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur

Buiten deze tijden mag er niet gebeached worden.

De beheerder, welke namens het Sportbedrijf Lelystad aanwezig is bij Sportcomplex De Rietlanden, zorgt er voor dat de beachaccomodatie inclusief het materiaalhok en de douches geopend zijn op de daarvoor aangewezen tijden.
De beheerder is aanwezig van 17.00 uur - 22.00 uur en daarnaast op zaterdagen en zondagen (alleen even weken).
Op de zondag in oneven weken en tijdens zomer (school)vakantie is er geen beheerder aanwezig, in dat geval kan je een sleutel afhalen.