Klaverblad Volta Zomeravond Competitie - Inschrijfpagina

Welkom op de aanmeldpagina voor de Klaverblad Volta Zomeravond Competitie in Lelystad. Het toernooi wordt op 3, 4 en 5 juli 2019 gehouden. Na inschrijving dient het inschrijfgeld (€ 20,- per team) uiterlijk 1 week na inschrijfdatum betaald te worden. Pas na ontvangst van het inschrijfbedrag is de inschrijving definitief.

Het maximaal aantal deelnemende teams bedraagt 32. Indien er zich meer teams inschrijven komen deze op de reserve lijst. Mocht er een team uitvallen dan zal op volgorde van inschrijving een team van de reservelijst als nog worden uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi.

Ongeveer 1 week voor aanvang van het toernooi zullen de speelschema’s bekend gemaakt worden. Ieder team ontvangt die per mail.

UITERSTE INSCHRIJFDATUM IS: 1 JUNI 2019.

Voor vragen kan per mail contact opgenomen worden met de organisatie van het toernooi: toernooi@vvvolta.nl .