Aanvraag proeftraining

LET OP:

i.v.m. de vakantieperiode worden er geen proeftrainingen ingepland. Het is wel mogelijk een proeftraining aan te vragen. Jouw aanvraag wordt bewaard. Begin september wordt er contact met je opgenomen om een datum af te spreken.

Iedereen mag, voordat hij of zij lid wordt, twee keer gratis meetrainen. Na de tweede training moet je beslissen of je definitief lid van Volta wil worden. Via dit formulier kun je je aanmelden om aan deze twee gratis trainingen deel te nemen.
Let op de trainingstijden!
De jeugd tot 12 jaar en het kleutervolleybal trainen op maandag van 17.00 tot 18.00 uur.
De overige jeugd traint op maandag en woensdag om 18.00 of 19.30 uur.
De senioren en recreanten trainen op maandag, dinsdag of woensdag om 19.30 of 21.00 uur.
Voor de exacte trainingstijden klik hier