Het adres van de sporthal
Grietenij 22-06
8233 BZ Lelystad


Contact opnemen met Volta kan op diverse manieren. Klik daarvoor HIER


Volta competitie wedstrijden


Harthouse - Beachvolleybal toernooi 

4 september 2019   - Ha (ex) volleyballers! 22 september organiseer ik weer (deze keer samen met JCI) een beachvolleybaltoernooi op 'het' strandje in Lelystad.

De volledige opbrengst gaat naar Harthouse. Harthouse vangt kinderen in Gambia op die een verstandelijke handicap hebben. De kinderen ontvangen kosteloos onderdak, medische zorg en begeleiding die er op is gericht de kinderen zo zelfstandig mogelijk te maken, zodat zij zich op volwassen leeftijd kunnen redden. Ik probeer natuurlijk zo veel mogelijk teams bij elkaar te krijgen. Hoe meer, hoe leuker en hoe hoger de opbrengst. Kosten zijn 7,50 p.p. en je kunt mee doen met een team van 4 of 2. Wellicht kunnen jullie deze chag gebruiken om teams samen te stellen. Tot op het strand!


Aanmelden kan via de mail: sannekleerebezem@yahoo.com 

Groet, 

Sanne KleerebezemKlaverblad promofilmpje met onze MB1

27 juli 2019 - Onlangs heeft onze hoofdsponsor Klaverblad verzekeringen een promofilmpje gemaakt met Volta. De meiden van MB1 (seizoen 2018-2019) hebben daar een hoofdrol ingespeeld. Dit filmpje is nu te zien op Facebook in de galerij met "Erelid video's" bij Klaverblad. Klik hier of op het Klaverblad logo hiernaast om het filmpje te bewonderen."Onze" Ayoub - Held in Lelystad

8 juli 2019 - Jonge vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Gemeente Lelystad heeft maandag 8 juli 2019 samen met LelystadDoet (onderdeel van Welzijn Lelystad) en Challenge Up (onderdeel van Lelykracht), 5 jonge vrijwilligers in het zonnetje gezet. Van Devina (14), Lydia (24), Sammy-Jo (17), Shirah (23) en Ayoub (19) zijn mooie portretfilmpjes gemaakt door jonge vrijwilligers, waarin zij laten zien waarom zij vrijwilligerswerk doen. Er schuilt namelijk een held in iedereen. Het filmpje van Ayoub is hier te zien.

Na een mooie toespraak van wethouder Nelly den Os, hebben deze jonge helden een cheque overhandigd gekregen. Alle jongeren uit Lelystad waren voor dit event "€“ het "€˜Red Carpet Heroes"€™ feestje - uitgenodigd. Met 200 jongeren, familie, vrienden en genodigden is deze avond feestelijk gevierd.


Angry Birds winnen Zomeravond competitie 2019

6 juli 2019 - Na vele jaren was de zomeravond competitie weer terug bij vv Volta. We kijken terug op drie zeer sportieve en gezellige avonden waarin 16 teams streden om de felbegeerde titel "Volleybal kampioen van Leystad 2019". De Angry Birds mogen deze titel een jaar lang dragen en ontvingen hun prijs uit de handen van Elly van Wageningen, wethouder Sport van de Gemeente Lelystad. Van Harte gefeliciteerd!

Volleybalspeeltuin bij Volta

3 juli 2019 - Van september t/m december 2019 kunnen ook kleuters kennismaken met de volleybalsport bij volleybalvereniging Volta. Drie keer in de maand op de maandag van 17:00 uur tot 18:00 uur kunnen zij in de Rietlanden kennismaken met allerlei speloefeningen, met en zonder bal. Ook andere (bal)sporten komen voorbij. Lekker bewegen waarbij balvaardigheid en plezier voorop staan.

Volta ziet deze mogelijkheid als pilot. Bij voldoende belangstelling zal dit zeker een vervolg krijgen. Begeleidster Heske Blom heeft inmiddels veel ervaring met peuter- en kleutersport in Almere.

In de pilotperiode is deelname kosteloos. Natuurlijke hoeven broertjes of zusjes niet aan de kant te blijven maar kunnen ze ook gezellig meedoen. Ouders blijven in de buurt en kunnen eventueel ondersteunen.

Dus alle jongens en meiden van drie tot zes jaar, die kennis willen maken met volleybal of gewoon lekker willen bewegen en ballen; meld je aan via het aanmeldformulier .


Samenvatting ALV d.d. 9 april 2019:

15 juni 2019 - Hieronder een samenvatting van Algemene Ledenvergadering 9 april 2019 in de Hanzeborg

- De Volta teams hebben dit jaar bijzonder goed gepresteerd met een paar mooie kampioenschappen en de promotie van D1 naar de promotieklasse.

- De vrijwilligersactie, gestart na een cursus van het Sportbedrijf en LelystadDoet, heeft meer dan 30 vrijwilligers opgeleverd.

- Dit jaar is gestart met de Clubhelden actie. Er zijn al meerdere huldigingen geweest en de wederzijdse waardering is groot.

- Het 20- jarig bestaan wordt o.a. gevierd met het Zomeravondvolleytoernooi

- De PR-machine van Volta heeft op volle teren gedraaid: Flevopost, Radio Lelystad, Flevoland Sportmagazine, Gemeenteraad etc.

- Nieuwe doelgroepen voor komend sportjaar : vrouwen die met vrouwen willen trainen, kidsvolley van 3 tot 6 jaar, nieuwe leden voor CMV en vooral jongens d.m.v. vriendjes- en vriendinnetjestrainingen en de vrije inloop trainingen.

- De netsystemen worden in de vakantie gereviseerd. Begin 2020 worden vervolgens alle systemen vervangen.

- Het bestuur stelt jonge Volta leden in de gelegenheid mee te draaien met het bestuur om ervaring op te doen.


Contributie:

Verhoging van de contributie met € 5,00 voor iedereen binnen Volta. Redenen: verhoging accommodatiehuur van 5% en om de continuïteit te borgen is deze verhoging nodig. De vergadering heeft ingestemd met deze verhoging.


Trainersvergoedingen:

Er zijn nieuwe trainersvergoedingen vastgesteld. Uitgangspunten daarbij zijn:

- één hoofdtrainer per team

- ABC-jeugd één hoofdtrainer en maximaal één hulptrainer

- CMV-jeugd: aantal hoofd en hulptrainers afhankelijk van groepsgrootte

- Daarnaast kunnen uiteraard stagiaires als hulptrainer worden ingezet

De trainersvergoedingen voor volgend seizoen zijn:

- Hoofdtrainer € 4,50 per uur

- Assistent trainer € 2,50 per uur

- Stagiairs: geen vergoeding


Penningmeester:

Raymon Koopman heeft zich niet herkiesbaar gesteld voor een nieuwe termijn en Volta prijst zich gelukkig met Laurien Hoekstra die opnieuw onze penningmeester wordt. Dank aan Raymon en gefeliciteerd Laurien!


Technische zaken:

De Jeugd TC wordt met ingang van heden bezet door Ayoub Mansouri en Ylonka Jesterhoudt

Ongewijzigd blijven:

Senioren TC: Lisette Bakker-Schuhmacher en Jaqueline Nobel

CMV TC: Joke Veldman

Recreanten TC: Jaques vd Klauw

Scheidsrechterszaken: Marten Koole

Materialen: Jorik Bosman

Het technisch beleidsplan is uitgebreid met een jeugdbeleidsplan. Het aangepaste jeugdbeleidsplan is door de vergadering geaccepteerd.ben


Veilig Sport Klimaat

19 mei 2019 - Samen naar een Veiliger Sportklimaat (VSK): is dat nodig in de volleybalsport? Gelukkig vinden er in het volleybal inderdaad weinig incidenten plaats. Dat willen we met elkaar uiteraard graag zo houden. Daarom is het goed om als vereniging te blijven werken aan een positieve sfeer en cultuur op de club, met actieve en betrokken leden. Volta volgt hierbij de Nevobo. De Nevobo heeft een programma ontwikkeld om verenigingsbestuurders, trainers/coaches, begeleiders en scheidsrechters te ondersteunen bij dit belangrijke thema binnen de sport. Klik hier voor meer informatie over de modules van Veilig Sport Klimaat en overige thema"€™s die te maken hebben met sportplezier.

Ledenkorting bij Perspectief voor vv Volta

15 december 2017 - Haal je rijbewijs voor de auto of motor bij Verkeersschool Perspectief en profiteer van 10% korting

Leden van Volta en de ouders van jeugdleden krijgen 10% korting op alle pakketten voor de auto en motor. Dat betekent een korting van zo"€™n 100 tot 250 euro!! Voor de auto heb je de keuze uit een lespakket en een compleetpakket. Voor de motor hebben we pakketten van 10, 16, 22 of 28 praktijklessen inclusief alle praktijkexamens.

Klik op het logo van Verkeersschool Perspectief voor alle informatie.Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD