Volleybalspeeltuin bij Volta

Van september t/m december 2019 kunnen ook kleuters kennismaken met de volleybalsport bij volleybalvereniging Volta. Drie keer in de maand op de maandag van 17:00 uur tot 18:00 uur kunnen zij in de Rietlanden kennismaken met allerlei speloefeningen, met en zonder bal. Ook andere (bal)sporten komen voorbij. Lekker bewegen waarbij balvaardigheid en plezier voorop staan. Klik op de kalender hiernaast voor de exacte data.

Volta ziet deze mogelijkheid als pilot. Bij voldoende belangstelling zal dit zeker een vervolg krijgen. Begeleidster Heske Blom heeft inmiddels veel ervaring met peuter- en kleutersport in Almere.

In de pilotperiode is deelname kosteloos. Natuurlijke hoeven broertjes of zusjes niet aan de kant te blijven maar kunnen ze ook gezellig meedoen. Ouders blijven in de buurt en kunnen eventueel ondersteunen.

Dus alle jongens en meiden van drie tot zes jaar, die kennis willen maken met volleybal of gewoon lekker willen bewegen en ballen; meld je aan via het  aanmeldformulier .