Het adres van de sporthal
Grietenij 22-06
8233 BZ Lelystad


Volta competitie wedstrijden


Bestuur

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor:

Wil je een bestuurslid per mail bereiken? Klik dan op de foto.


Herman van Haarlem (Voorzitter)
Mijn naam is Herman van Haarlem en ik woon sinds 1978 in Lelystad.
Volleyballen doe ik al vanaf mijn jeugd in de Gelderse Achterhoek bij de volleybalvereniging DVO (door vrienden opgericht).
In Lelystad speelde ik in een team onder begeleiding van Phil Clasie. Daarna bij United en bij de oprichting overgestapt naar het huidige Volta.

Volta verenigt mensen die in Lelystad de volleybalsport (recreatief of in competitieverband) willen beoefenen als onderdeel van onze samenleving met al zijn diversiteit. Als voorzitter zie ik in onze vereniging een aantal belangrijke kernwaarden; verbinden, presteren, genieten en respect voor elkaar. Resultaat tijdens een wedstrijd kan slechts met een goede synergie in het team. Van een achterstand terugkomen tot winst kan alleen door een goede onderlinge sfeer met positieve coaching en vooral ook de bereidheid eigen belang niet voorop te stellen.

Geniet ook van onze recreanten die teamsport willen beoefenen gewoon omdat ze het leuk vinden. Zie ook het beachvolleybal. We hebben vier prachtige velden beschikbaar. Kijk ook naar het plezier bij onze jeugdspelers. Onze toekomst verdient veel investering. Ik zie ook de uiteindelijke prestatie als één van onze doelen. Met een team zo ver mogelijk groeien naar het kampioenschap en promotie. Van zo’n vereniging met deze kernwaarden en het groot aan tal enthousiaste vrijwilligers wil ik graag voorzitter zijn.

Naast het werk als voorzitter heb ik een drukke baan. Willemien Ribbers (mijn echtgenote) helpt mij daarom bij het voorzitterschap, vooral vanwege haar kennis van de Lelystadse samenleving .


Willemien Ribbers (medevoorzitter i.s.m. voorzitter)  
Sinds 16 oktober 2013 ben ik medevoorzitter of zoals je wil, extra voorzitter van volleybalvereniging Volta in Lelystad. Mijn naam is Willemien Ribbers, geboren aan de voet van de Posbank en sinds 1978 met veel plezier woonachtig in Lelystad. Bij een aantal mensen van de club was ik al bekend als speelster bij de recreanten en trouwe supporter van zoon Jorik Bosman (H1).
Sinds mijn komst in Lelystad ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb ervaring in het primair (Jenaplan) onderwijs, het opzetten en geven van trainingen in het omgaan met weerstand voor toezichthouders, het volwassenonderwijs en speciaal onderwijs. Op dit moment werk ik als leerkracht voortgezet onderwijs op de Zevenster. In mijn vrije tijd lees ik graag de krant (fijn met een kop thee), speel ik klassiek gitaar, ben ik, door mijn vader met de paplepel ingegoten, groot liefhebber van Studio Sport, zit ik graag op de bank te kijken naar Scandinavische crimi’s, hou ik van een goed eind stevig doorlopen in een stad of mooie omgeving met Herman, bezoek ik regelmatig het theater en ik kan ook goed niks doen. Dat laatste is tegenwoordig minder aan de orde want de energie gaat naar Volta. Ik vind het heel fijn dat Herman en ik het vertrouwen van de leden hebben gekregen om het voorzitterschap te delen. We vullen elkaar goed aan: Herman is van de grote lijnen en ik ben van de details. Een van mijn taken is de verbinding maken en houden tussen recreanten, jeugd en andere leden van Volta. In de afgelopen jaren dat ik hiermee bezig ben heb ik al veel mensen leren kennen en ik proef veel enthousiasme!
In de zaal ben je vrij me aan te spreken over alles wat Volta aan gaat. Mailen mag natuurlijk ook. 

Tot ziens in de Rietlanden!!Erik Rombout (Vice-voorzitter)

Mijn naam is Erik Rombout en ik loop al weer bijna een halve eeuw rond op deze aardbol … wat gaat die tijd toch snel ... en woon nu 17 jaar in Lelystad.
Ik ben getrouwd met Daniëlle en onze twee dochters, Daphne en Lianne spelen ook bij Volta. Zelf speel ik in H3 en doe ik de coaching / training van de MB1.

In het dagelijks leven ben ik project manager bij Centric en geef ik leiding aan projectteams bij implementaties van ICT infrastructuren.
Dat doe ik bij klanten door het hele land, dus mijn dagen zijn vaak gevuld met overleggen, koffie drinken, coaching van projectteam medewerkers en vele kilometers op de snelweg.
Kilometers waarin je ook allerlei zaken kunt overwegen. Zo ook de vraag die ik in 2013 kreeg of ik de rol van vice voorzitter bij Volta zou willen vervullen.
Omdat mijn werk best veel tijd in beslag neemt heb ik daar even over moeten nadenken. Want als ik iets doe dan doe ik het niet voor minder dan 100%.
Als ik bij Volta rondloop dan zie ik enthousiaste en betrokken mensen en veel sportieve uitdagingen en mogelijkheden (denk aan Volta beach) maar ook een vereniging die organisatorisch een zetje in de rug nodig heeft en weer op de rails gezet moet worden.
Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en daarom heb ik ja gezegd op de vraag die mij werd gesteld.

Samen met de andere bestuursleden en de diverse commissies moet dat zeker gaan lukken.
Ik kijk uit naar een prettige en sportieve samenwerking.Arjan Prins (Secretaris)
Mijn naam is Arjan Prins, Op 3 maanden na heb ik altijd in Lelystad gewoond. Inmiddels is dat dus al 39 jaar.
Ooit ben ik bij de jongens B van Pugna begonnen met volleyballen en eigenlijk pas eind vorig seizoen gestopt.
In al die jaren heb ik verschillende teams gespeeld waarbij het ene jaar uiteraard leuker was dan het andere.

Ik ben getrouwd met Diana en heb twee zonen, Jasper en Martijn. Jasper is inmiddels aan het volleyballen bij de F-jeugd en ik heb er goede hoop op dat ook ik Martijn zover ga krijgen.
Om nu elke zaterdag langs een koud en nat voetbalveld te staan zie ik eigenlijk niet zitten…….

In het dagelijks leven ben ik ontwerpleider kunstwerken bij VolkerRail in Utrecht.
Nee, we hebben het dan niet over kunstwerken (zoals bijvoorbeeld in de musea) maar over bruggen in (snel)wegen en spoorwegen, kunstwerken genoemd.
De afdeling waarvoor ik werk, houdt zich vooral bezig met de renovatie van grote stalen bruggen voor Rijkswaterstaat en ProRail.
Mijn taak is er voor te zorgen dat, voordat het werkelijke werk buiten start, er een duidelijk ontwerp ligt wat zonder problemen en vertragingen kan worden uitgevoerd.

De aankondiging van het oude bestuur te stoppen heeft mij afgelopen zomer aan het denken gezet over een eventuele rol binnen een nieuw bestuur.
Tijdens de bijeenkomst, een topinitiatief van Simon en Mark, heb ik de knoop voor mezelf doorgehakt.
De grote opkomst en de wil van de meeste aanwezigen die avond om iets te willen gaan doen voor de vereniging gaven voor mij de doorslag mezelf als kandidaat bestuurslid aan te melden.
Ik ben er van overtuigd dat wanneer we het enthousiasme en de betrokkenheid, die er was tijdens die bijeenkomst, en ook de latere ledenvergadering kunnen vasthouden, het ons moet lukken om van Volta weer de volleybalvereniging van Lelystad te maken waar iedere volleyballer zich thuis voelt.Laurien Hoekstra (Penningmeester)
Wil je weer penningmeester worden was de vraag. Ja, het antwoord. Dus na een termijn van drie jaar en een pauze van 2,5 jaar ben ik sinds mei 2019 weer de penningmeester van Volta. 
Ook al heb ik zelf nog nooit gevolleybald, ik ben een fan van de sport. Om te kijken. 
Ik woon in Lelystad, heb een aantal familieleden die volleyballen (niet bij Volta) en werk 36 uur per week. 
In mijn werk houd ik mij bezig met cijfers. Graag zet ik mijn kundigheid in voor het beheren van de financiën van Volta.Hans van Rooijen (Bestuurslid Technische commissie)

Mijn naam is Hans van Rooijen. Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over mijzelf. Ik hou er niet zo van om iets over mij zelf te schrijven, ik ben meer iemand die de dingen uitvoert of daar bij helpt. Dat is ook wat ik wil doen bij Volta: luisteren, bespreken en dan met de hele TC uitvoeren. Werken met een team dat gemotiveerd is en zich in zet voor volleybal lijkt mij een leuke uitdaging. Ik ben enige jaren voorzitter TC van een korfbalvereniging geweest. Deze sport heb ik ook zelf beoefend en tegelijkertijd gevolleybald, uiteindelijk heb ik gekozen om alleen te gaan volleyballen.

Zelf train ik mee met recreanten 3 en geef ik training aan recreanten 2. Dit doe ik al enige tijd met veel plezier. Ook speel ik regelmatig recreantentoernooien.

Als je vragen hebt schroom niet en stuur zo snel mogelijk een mail of spreek mij aan als ik in de zaal ben.
Schema van aftreden:
De bestuursleden zitten in het bestuur voor de in onderstaande tabel genoemde periode:

Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl