VOLTA CLUBHELDEN

Volta beschikt over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Leden en soms ook hun familie die klaar staan om de club draaiende te houden en om waar nodig extra te helpen. Dat zijn onze clubhelden. Op deze pagina zetten we regelmatig iemand in het zonnetje.

Wil jij ook iemand voordragen, laat dat dan weten aan iemand van het bestuur.

Februari 2019: Tim Bais
Als 8-jarig jongetje is Tim begonnen bij United. Nu, bijna 21 jaar verder, heeft Volta veel betekend voor Tim en kan hij niet meer zonder. Volta zit in zijn bloed en hij draagt de club een warm hart toe. Of het nou zelf spelen is of training geven, Tim doet het met plezier. Training geven aan de jeugd vind ik ontzettend leuk. Leuk om jeugd op te leiden en beter te zien worden. Daarnaast geef ik met heel veel plezier training aan dames 5, omdat het een enorm gezellig en leuk team is.

Januari 2019: Roelanda Brizic-Esselink
Roelanda is al heel lang vrijwilliger van het Lelystadse volleybal. Zelf geeft ze aan Volta als een familie te voelen en voor haar was het daarom logisch iets voor de club te doen

December 2018: Bert Werner
Bert heeft een lange bijdrage geleverd in het Lelystadse volleybal. Zelf zegt hij dat hij het fantastisch vind, als trainer van veel teams, mensen spelplezier te bezorgen en vooral ook beter te laten volleyballen.