Klaverblad Verzekeringen trotse hoofdsponsor van vv Volta

Over Klaverblad Verzekeringen:
Al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen

We lopen elke dag risico’s. Veel kleine risico’s kunt u zelf wel aan. Maar bij grotere risico’s wordt dat moeilijker. Denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen van brand, storm, een ongeval, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Om particulieren en het midden-en klein bedrijf goed tegen deze risico’s te beschermen, biedt Klaverblad Verzekeringen al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen.

Gewoon goede verzekeringen
Klaverblad Verzekeringen biedt eerlijke verzekeringen. Dat wil zeggen verzekeringen die klanten werkelijk nodig hebben. Als wij onze verzekeringsproducten ontwikkelen, dan staat het klantbelang voorop. Wij willen producten bieden die nuttig en begrijpelijk zijn, niet meer kosten dan nodig is en voldoen aan de verwachtingen van de klant. En als u een keer schade heeft, dan zorgen wij dat u krijgt wat we hebben afgesproken. Daar heeft u recht op.

Service zoals het hoort
De manier waarop wij u helpen is net zo belangrijk als de prijs en de voorwaarden. Als u een schade heeft, een wijziging wilt doorgeven of een vraag heeft, dan helpen wij u zo goed en zo snel mogelijk. We zorgen dat we goed bereikbaar zijn en werken niet met keuzemenu’s. Als u ons belt, dan krijgt u direct een medewerker aan de lijn.

‘Doe maar gewoon’
‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ past bij ons. Klaverblad Verzekeringen is niet de hipste of modernste. Wij willen gewoon iedere dag opnieuw ons werk goed doen. Dat klinkt misschien een beetje saai. Maar daar hebben onze klanten het meeste aan. En dat past het beste bij ons.


Niet voor niets zeggen wij in onze commercials: Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.

TV commercials

Per 6 augustus 2018 introduceert Klaverblad Verzekeringen een nieuwe campagne. De rode draad in de campagne is dat Klaverblad als coöperatie op een eigenzinnige manier keuzes maakt waarbij de klant voorop staat. In de campagne introduceren we een jong duo, die namens Klaverblad naar de Nederlandse maatschappij kijken en daar allerlei situaties en ontwikkelingen zien. Bijvoorbeeld dat er steeds meer huizen met zonnepanelen zijn. Wij vinden het ongewoon dat sommige zaken niet goed geregeld of verzekerd zijn. Als coöperatie doen wij dit anders, want ‘als coöperatie denken we niet aan winst, maar aan mensen’.
Zie hieronder de eerste TV commercial:


Klaverblad Verzekeringen commercial "zonnepanelen"


Voor 6 augustus 2018:
Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder .’ Deze slogan staat aan de basis van onze commercials, die sinds 2012 te zien en te horen zijn op radio en tv. In onze commercials vertellen we waar we voor staan: gewoon goed verzekeren. Dat hebben we altijd gedaan en dat blijven we doen. Best bijzonder.


Klaverblad Verzekeringen commercial "keuzemenu"


Klaverblad Verzekeringen commercial "Naamsbekendheid"


Klaverblad Verzekeringen commercial "Een week later"


Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl