Volleyballen bij Volta

Volleybalvereniging Volta staat voor: gezelligheid, sportiviteit, saamhorigheid en respect voor elkaar.
Hierdoor is Volta een volleybalvereniging waarbij zowel jong als oud met veel plezier op eigen niveau het volleybalspel speelt.
Een vereniging waar we met en voor elkaar zorg dragen voor een goede sfeer; dit uit zich niet alleen in de leuke training, de wedstrijden, maar ook in het samen organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten.
Ondanks de vele leden die het niet alleen leuk vinden om te volleyballen, maar zich ook inzetten voor diverse activiteiten binnen de vereniging, zijn er nog steeds vrijwilligers voor diverse taken nodig. Vele handen maken licht werk.

Bij Volta spelen we in de volgende categorie├źn:

• Volleybal voor de D-, E- en F-jeugd vanaf ongeveer 6 jaar.
  • Zij spelen een competitie in toernooiverband met de Cool Moves Volleybal regels bij en tegen verenigingen in de regio.
  • Jeugdvolleybal van 12 tot 18 jaar. Zij spelen in de A, B en C klasse van de regionale competitie.
  • Seniorenvolleybal; dit zijn de dames- en herenteams vanaf 18 jaar die uitkomen in de eerste t/m de vierde klasse van de regionale competitie.
  • Recreantenvolleybal. Dit zijn enthousiaste leden die recreatief volleybal spelen. Er wordt getraind op de maandagavond en de woensdagavond.
  • Beachvolleybal. Op de beachvolleybalvelden van Volta bij de sporthal de Rietlanden, kan er tussen april en september gebeached worden.

De trainingsavonden van Volta zijn maandag en woensdag.
De trainers die voor de teams staan, zijn stuk voor stuk ervaren en kundige mensen.
Tijdens de trainingen besteedt de trainer, afhankelijk van het niveau waarin wordt gespeeld, aandacht aan de techniek, tactiek en samenspel.
Teambuilding en het teamgevoel is een onderdeel dat bij de trainingen centraal staat.

Als je een keer wil langskomen om te kijken of misschien zelfs al een keertje wil meetrainen, ben je van harte welkom.
Neem contact op via het formulier we nemen contact met je op om af te spreken wanneer je het beste kan mee doen.